WERKWIJZEWanneer je denkt onze expertise te willen inzetten, bespreken we je plannen en kunnen wij aangeven wat wij daarbij kunnen betekenen. Wij proberen voor iedereen goed te bekijken hoe we het best van dienst kunnen zijn, ieder plan vraagt een andere insteek. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe we een traject kunnen insteken:

adviesgesprek
Wanneer je het fijn vindt om met ons van gedachten te wisselen over je plannen of advies nodig hebt over hoe een project aan te pakken, kunnen wij langskomen voor een adviesgesprek. Hiervoor rekenen we 180 Euro exclusief btw (217,80 Euro inclusief 21% btw).

dagdeel schetsen aan de keukentafel
Soms kan het voldoende zijn om een dagdeel te plannen om samen aan de keukentafel een schetsontwerp te maken van je plannen. Wanneer je bijvoorbeeld vraagtekens hebt bij de ruimtelijke haalbaarheid van de plannen, of wanneer je zelf al duidelijke ideeën hebt maar hulp nodig hebt bij een aantal beslissingen, kan het uitkomst bieden om hier samen aan te schetsen. Ook wanneer je technische input nodig hebt of advies wilt over de financiële haalbaarheid van de plannen, kunnen we hier een dagdeel samen over brainstormen.  
Voor een dagdeel samen aan de keukentafel rekenen we 360 Euro exclusief btw (435,60 Euro inclusief 21% btw).

(ruimtelijke) visualisatie van de plannen 
Wanneer je plannen hebt voor een verbouwing of nieuwbouw, kunnen wij je helpen aan goede tekeningen (plattegronden/doorsneden/aanzichten) en eventueel 3d visualisaties. Hiermee kunnen we helpen met beslissingen of nieuwe ideeën aandragen. Ook kunnen de tekeningen een basis zijn voor een globale offerte aanvraag bij een aannemer. Meestal gaan er een aantal ontwerpsessies overheen voordat we tot een eindresultaat komen. Vooraf bespreken we wat je wenst te bereiken met de werkzaamheden en geven wij aan wat wij daarin kunnen betekenen. Op basis daarvan maken we een offerte. 

verbouwingsaanvraag voor woonboten
Wij kunnen de benodigde tekeningen maken die nodig zijn voor een vergunningsaanvraag van een verbouwing. In het ene geval betreft het een simpel verbouwingsplan en kunnen we direct de tekeningen maken voor de aanvraag. In andere gevallen dienen eerst randvoorwaarden te worden onderzocht of een ontwerp te worden gemaakt. Voor ieder project bekijken we waarmee we van dienst kunnen zijn en doen we een beknopt voorstel van onze werkzaamheden en bijbehorende prijs. 

Ter indicatie: Voor tekeningen van een verbouwingsaanvraag start ons tarief bij 1200 Euro ex btw (1452 Euro inclusief 21% btw). Hierbij betreft het bijvoorbeeld het vervangen van een aantal ramen van een enkellaagse arkje.